ACCESSORI ORIGINALI

De originele accessoires van Automobili Lamborghini zijn ontworpen ter bescherming van uw auto, maar ook om deze een bijzondere look te geven. Er is ruim keuze uit accessoires voor extra veiligheid en bescherming, voor verfraaiing van het interieur of het exterieur en voor de sport- en multimedia liefhebber.

Laat op uw eigen manier zien hoeveel u om uw Lamborghini geeft. Ontdek de accessoires die kwaliteit, functionaliteit en design perfect combineren.

ORIGINELE HISTORISCHE ONDERDELEN

De Polo Storico kan voor iedere Lamborghini klassieker originele onderdelen leveren, hetzij uit de grote voorraden van het bedrijf, hetzij speciaal gemaakt door gecertificeerde en gekwalificeerde Lamborghini-leveranciers, voor een totale waarde van ongeveer 15 miljoen euro. Bij Lamborghini Rotterdam is iedere technicus speciaal opgeleid voor het onderhouden en repareren van klassiekers.

PIRELLI-BANDEN

Een Lamborghini mag alleen op Pirelli OE-banden rijden, herkenbaar aan de  ‘L  op de zijkant. Lamborghini en Pirelli werkten 18 maanden samen aan de ontwikkeling en het testen van deze banden. De met een L gemarkeerde banden van Pirelli, met uniek profiel en loopvlakdesign, zorgen voor de juiste dimensionale tolerantie tussen de voor- en achterbanden en daarmee een perfecte functionerende Lamborghini-transmissie, topperformance, excellente rijeigenschappen en maximale veiligheid – zowel op de openbare weg als op het circuit.

Image
Urus band
Image
Image
Image
dashboard

Download de brochure met originele Lamborghini accessoires voor de Lamborghini Aventador hier.
De brochure met originele Lamborghini Huracán accessoires download u hier.
De brochure met originele Lamborghini Urus accessoires download u hier

Wij werken uitsluitend met originele Lamborghini onderdelen, welke zijn ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Lamborghini. Ze zijn optimaal op elkaar afgestemd, passend binnen Lamborghini's lange traditie van uitmuntende prestaties. Aangezien de meeste Lamborghini's uitgroeien tot ware collector’s items, kunnen alleen originele Lamborghini onderdelen de waarde van uw Lamborghini garanderen.

Voor meer informatie of bestellingen kunt u contact opnemen met onze afdeling Lamborghini Parts & Accessories via tel: 088 180 1963 of via parts@lamborghini-rotterdam.nl