Lamborghini Urus

4.0 V8
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 22.000 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-776-RP
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2022
    KleurNero Helene
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders8
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Cilinderinhoud4000 CC
    Omschrijving

    Lamborghini Leusden is de officiële distributeur van Lamborghini in Nederland. Al onze Pre-Owned Lamborghini's ondergaan een uitgebreide technische keuring door onze Lamborghini monteurs. Daarnaast worden al onze Pre-Owned Lamborghini's geleverd met Lamborghini Pre-Owned garantie. Alle prijzen vermeld bij onze voertuigen op deze website zijn consumentenadviesprijzen inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges en eventuele recyclingbijdrage. Raadpleeg voor meer informatie onze algemene verkoopinformatie op www.lamborghini-leusden.nl

    Lamborghini Leusden is the official distributor for Lamborghini in The Netherlands. All our Pre-Owned Bentleys have had an extensive technical check by our Lamborghini technicians. Also, our Pre-Owned Lamborghini's will be delivered with Lamborghini Pre-Owned warranty.

    Lamborghini Netherlands
    info@lamborghini-leusden.nl +31 (0)33 434 1699
    www.lamborghini-leusden.nl

    Opties
    achterasbesturing
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Active Cornering Enhancement
    Adaptief demping systeem
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Airco separaat achter
    Alarm klasse 1(startblokkering)

    Lamborghini occasions

    Bij Lamborghini Rotterdam verwelkomen we u in de wereld van ongeëvenaarde prestaties en Italiaanse luxe met ons assortiment geselecteerde Lamborghini occasions. Onze collectie vertegenwoordigt de ultieme combinatie van krachtige prestaties, baanbrekend design en ambachtelijk vakmanschap, kenmerkend voor het Lamborghini-merk. Elke occasion heeft een uitgebreide inspectie ondergaan om te garanderen dat ze voldoen aan onze hoogste standaarden, zowel technisch als esthetisch. Ontdek de Lamborghini van uw dromen in ons exclusieve aanbod.

    Een tweedehands Lamborghini kopen bij Lamborghini Rotterdam

    Het kiezen van een tweedehands Lamborghini is een belangrijke beslissing. Daarom streven we bij Lamborghini Rotterdam naar een koopervaring die even verfijnd is als de auto's die we aanbieden. Van het eerste advies tot de uiteindelijke aankoop, ons team van experts staat klaar om u te begeleiden. Ervaar de voordelen van het kiezen voor een gecertificeerde Lamborghini occasion en ontdek onze toewijding aan uitmuntendheid in elk detail.

    Welke Lamborghini occasion past bij u?

    Elke Lamborghini weerspiegelt een combinatie van extreme prestaties, Italiaanse luxe en ongekende aandacht voor detail. Bij Lamborghini Rotterdam bieden we toegang tot een exclusieve selectie van tweedehands Lamborghini's die deze waarden belichamen:

    Lamborghini Aventador

    De Aventador is het toppunt van Lamborghini's technische en designexpertise, een supercar die grenzen verlegt met zijn ongeëvenaarde prestaties en futuristische esthetiek. Een meesterwerk van innovatie dat pure kracht en schoonheid belichaamt.

    Lamborghini Urus

    De Urus herdefinieert de SUV-categorie met zijn unieke blend van luxe, sportieve prestaties en dagelijkse bruikbaarheid. Het is Lamborghini's visie op veelzijdigheid, waarbij compromisloze dynamiek gecombineerd wordt met comfort en praktisch nut.

    Lamborghini Huracán

    De Huracán staat bekend om zijn buitengewone prestaties, technologische vooruitgang en emotionele rijervaring. Het is een auto die precisie en passie combineert, waardoor elke rit opwindend en uniek is.

    Waarom kiezen voor Lamborghini Rotterdam

    Bij Lamborghini Rotterdam overtreffen we graag uw verwachtingen, niet alleen met de kwaliteit van onze voertuigen maar ook met onze klantenservice. Ontdek de voordelen van het kiezen voor een gecertificeerde pre-owned Lamborghini bij ons en maak vandaag nog deel uit van de exclusieve wereld van Lamborghini.

    Deze tekst behoudt de luxe en exclusiviteit van het Lamborghini-merk, met een nadruk op de unieke verkooppunten en de kwaliteitsservice van Lamborghini Rotterdam, aangepast aan de specifieke behoeften van potentiële Lamborghini-eigenaren.